Lampontwerp & vintage, iets bijzonders in uw huis
 
Klik hier voor vloerlampen nu wel te koop

Uplighter
Uplighter met een wit gewelfde glazen kap die het licht een mooi verloop geeft op het glas. Het licht komt indirect via de muur en het plafond warmer en goed verspreid terug in de ruimte. Strak design met een gewone dimmer.
Formaat: H ± 168 cm  Ø ± 35 cm
Verkocht (artikel.nr 1589)


Klassiek koperen lees-vloerlamp

Zware lamp die kan draaien en zwenken. Heeft een ver bereik door het scharnier. De schakelaar zit in de fitting bij de koperen kap. De voet bevat ook hout. Zeer goed ook als leeslamp te gebruiken.
Formaat: H ± 143 cm  Ø ± 27 cm  D  ± x70 cm
Verkocht (artikel.nr 1593)


Klassieke driepoot met marmer
Mooie oude lamp met marmer en veel sfeer. Bij deze lamp kan de kop ook helemaal naar boven kantelen, zo kan je deze lamp gebruiken als leeslamp of als uplighter. Het oude glaasje is van wit melkglas. De lamp heeft al een universele dimmer. (zie info bovenaan)
Formaat: H ± 154 cm  (zoals op de foto) B ± 50 cm
Gereserveerd Prijs: € 195,- (artikel.nr 1598)


Paarse houten lamp met glas
Leuke paarse lamp met een wit glazen iets geribbelde kap. De voet is van hout en paars geschilderd. Deze lamp heeft een voetschakelaar aan het gouden snoer. Eventueel zou er een universele vloerdimmer aangezet kunnen worden. Formaat: H ± 157 cm  Ø voet ± 30 cm Ø kelk ± 19cm
Verkocht (artikel.nr 1585)Smalle Uplighter (eigen ontwerp)

Deze smalle hoge lamp is ideaal als er weinig ruimte is want deze kan altijd in een hoekje of naast een kast. De lamp is gemaakt van nikkel, bronskleurige bloemelementen en messing. Mooie smalle voet. De lamp heeft een kleine fitting (E14), met een spot led heb je een pittige plafondlicht indien gewenst.
Formaat: H ± 190 cm  Ø voet ± 18 cm
Verkocht (artikel.nr 1582)


Vintage mushroomlamp

Prachtige lamp van chroom met een kap van acrylaat die aan de binnenkant wit is en aan de buitenkant bruin-grijzig. Als het licht aan gaat ziet de kap er echt prachtig warm uit. Onder de kap zitten 2 E27 fittingen, de schakelaar zit hoog aan het snoer.
Formaat: H ± 165 cm  Ø ± 26 cm
Verkocht (artikel.nr 1588)

 
 
 
 
Opbellen