Lampontwerp & vintage, iets bijzonders in uw huis
 

Welkom op onze site!

Van je hobby je werk maken? Nou, dit is onze hobby en onze droom, wat wij graag willen delen met onze klanten.
De winkel is ontstaan uit het feit dat we altijd zo moeilijk konden slagen op het gebied van (sfeer) verlichting. Daarbij hebben we erg moeite met de "weggooi maatschappij" waarin we leven. Daarom zijn de ontworpen lampen voor ongeveer 90% opgebouwd uit oude vintage materialen en gunnen we het een tweede of derde leven. Het leuke is dat je nooit twee dezelfde lampen zult vinden, tenzij er een setje gemaakt is natuurlijk. Je hebt dus een unieke lamp in huis of in het bedrijf voor een redelijke prijs.

Daarnaast hebben we altijd leuke vintage lampen op voorraad van de jaren 20 tot en met de jaren 80. Deze lampen zijn allemaal nagekeken en schoongemaakt. Indien nodig is het gerepareerd met originele materialen. We willen de prijzen heel bewust laag houden, dus voor iedereen is er wel wat te vinden in de gezellige winkel!

In de winkel staan en hangen niet alle lampen die we hebben, omdat het anders veel te vol wordt. Dus als je iets zoekt vraag het gerust aan ons.

De voorraad wisselt snel, dus kom hier op de site, of in de winkel regelmatig even een kijkje nemen onder het genot van een lekker bakje koffie of thee uiteraard. We doen ons best de site goed up to date te houden! We hebben meer lampen in de winkel dan op de website te zien is. Dus.....

Tot ziens hier of in onze winkel in het gezellige centrum van Wijk bij Duurstede!

Nu ook schilderijen in 'Mooi Lampje'

Naast de winkel is er nog een ander aspect in mij dat naar buiten wil treden. Ik ben namelijk ook schilder en illustrator.
Ik heb besloten dat schilderijen en lampjes best goed samen kunnen gaan.


Nu ben ik bezig meerder schilderijen in de winkel te hangen stap voor stap. Zo zal de winkel nog huiselijker gaan aanvoelen. Dus nu staan niet alleen veel lampontwerpen in ‘Mooi Lampje’ maar ook mijn schilderijen en werken op papier!

Als illustrator en grafisch vormgever kan ik ook specifieke kaarten ontwerpen voor bepaalde gelegenheden waar u echt iets bijzonders of anders wil dan u kan kopen in de winkel. Uiteraard kan u even binnen lopen voor een praatje om eens te zien en te horen wat er allemaal mogelijk is!

Door deze toevoeging zal binnenkort de winkel weer open gaan op de eerste zondag van de maand voor 'het culturele rondje 'in de mooie oude binnenstad van Wijk bij Duurstede

Kijk ook even op mijn site om alvast wat meer te zien van mijn werk! Deze website zal langzaam maar zeker steeds voller worden met werk. https://Liquevis.nl


Lique Vis (schilderijen & illustraties)

 
 
 
 
Opbellen